Google Earth

Google Earth voor Android

De wereld binnen handbereik

De gratis Google Earth-applicatie voor Android brengt de wereld in 3D naar het kleine scherm. Net als bij de Windows-versie toont de software een globe, die je naar hartelust vergroot en verkleint.De database in deze versie van Google Earth is...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige interface
  • Zelfde ervaring als op pc/Mac

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

De gratis Google Earth-applicatie voor Android brengt de wereld in 3D naar het kleine scherm. Net als bij de Windows-versie toont de software een globe, die je naar hartelust vergroot en verkleint.

De database in deze versie van Google Earth is gelijk aan die van de grote broers op Windows en Mac. Dit betekent dat je satellietfoto's van NASA en andere organisaties bekijkt, zoals je dat doet op je normale pc of MAC. Er is echter één groot verschil: de bediening. Het populaire pinch & zoom ('knijpen' en vergroten / verkleinen) werkt als een droom op je Android-telefoon.

Spelen met Google Earth is een waar genot. Je kunt zelfs je toestel vlakker leggen om de oriëntatie (ofwel kijkhoek) van de digitale globe aan te passen. De 'tilt-functie' is erg leuk maar minder geschikt voor mensen zonder vaste hand. Gelukkig kan je de optie uitzetten.

De revolutionaire manier van navigatie (heerlijke veegjes en kneepjes met je vinger) en de uitgebreide, gedetailleerde foto's luiden een hele nieuwe Google Earth-ervaring in. Vanaf nu draag je de hele wereld met je mee, in je broekzak of de palm van je hand.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor android

Google Earth

Download

Google Earth 9.2.40.6

Beoordelingen about Google Earth

Promotie×